Behandlinger


Pleroma.dk


Healing - Vejledning - Meditation

Healing - hvad er det?

Den form for healing jeg tilbyder kaldes Powerhealing og er en meget stærk metode til at skabe en positiv forandring i dit liv.


Powerhealing er en ny healingsform som relaterer sig til den energi som vores univers har modtaget siden 2012. Ny tids energi. 

Uanset om du blot har brug for et energiboost, eller er udfordret på smerter eller sygdom, så vil healingen enten lindre eller helbrede. 


Under en healing trækker jeg på universets guddommelige og kærlige energi - som kanaliseres igennem mig og ned til dig.


Ved alle former for healing sættes der processer igang både fysisk og mentalt. Powerhealing går så dybt, at du heales på celleplan fysisk, og lider du af traumer, blokeringer, sorg eller andet, der er en benspænder for at kunne leve frit, så vil healingen medvirke til forløsning. Afhænig af hvad der er blevet behandlet/healet skal du være god ved dig selv de kommende dage. Din krop kan have brug for ro, vand og stilletid. 


Selvom det hedder Powerhealing fordi det er så kraftfuldt, så vil du opleve healingerne som blide og tilpasset dig, til præcis det du har brug for. Det sker fordi de energier jeg arbejder med er intelligente, så du får hverken for lidt eller for meget, men præcis den healing du har brug for. 


Ved en Powerhealing arbejer jeg sammen med mange forskellige engle, som kan være ærkeengle, diamantengle, krystalengle, solengle, healingsengle og flere kærlige lysvæsner. Derud over arbejder jeg sammen med de åndelige læger, som du kan læse mere om under afsnittet herom. 


En healing består af en afbalancering af dine chakraer, en scanning af din krop hvor jeg finder de ubalancer der skal have ekstra opmærksomhed, selve healingen hvor jeg vil røre dine led, dit solar plexus og dine fødder. 

Vejledning - hjerte til hjerte

Vi kan alle få brug for vejledning, som ikke lige er naben eller kæresten, man har lyst til at involvere. Når vi har det, er det vigtigt at den person man åbner sit hjerte for, kan forholde sig professionelt og fagligt funderet til det der udfordrer, volder kvaler eller der bare ikke ses en umiddelbar løsning på.


I mit arbejde med professionel vejledning gør jeg brug af de værktøjer som kan guide dig hen til en løsning af dine prolematikker. Det handler ofte om at der er brug for en som er lydhør, og kan skubbe lidt i den rigtige retning, for du vil høre, at løsningerne kommer fra dig.


Og du vil blive overrasket, jeg ved det, for jeg har stor erfaring med at rådgive mennesker, der har udfordringer på mentalt og socialt plan.


Hvad er dine drømme? Har du glemt det? Har du måske også småskavanker? Tingene hænger ofte sammen, så ved at få kigget lidt indad, og sat ord på det der trykker, starter der allerede en healing af dine fysiske udfordringer - hvis du altså har det. 


Det kan være stort og småt, og uanset hvad du måtte have brug for, kan du forvente at få en empatisk og løsningsfokuseret samtale hos mig.


Hvad der for nogle er et lille problem, er for andre en stor ting. Vi er forskellige mennesker, og vi har brug for individuelle løsninger.


En samtale kombineres hos mig med en healing, så du får hjulpet dig selv på den allermest selvkærlige måde.


Ord og tanker er meget powerfulde, og der starter en udrensning  op blot ved at åbne op og tale om tingnene. Jeg at trækker på den umådeligt store kærlighed universet tilbyder os, og får den kanaliseret ned i dine celler - og alt det du ikke længere kan bruge til noget returneres og udrenses ud af dit system.

De åndelige læger - hvem er de og hvad kan de?

De åndelige læger, er som det lyder, læger som tilhører den åndelige verden.


Det har de ikke altid gjort. Gruppen af læger har dog alle tidligere haft sin gang på jorden, og har ved overgangen til den anden side, besluttet sig for at forsætte deres virke - fortsætte deres lægeløfte.


De åndelige læger er særdeles effektive. De er specielt gode at have ved hånden når der skal laves indgreb - så som operationer.


Når jeg samarbejder med de åndelige læger, vil der også altid være engle involveret, da de åndelige læger samarbejder med englene. Englene er en slags sygeplejersker, der forereder den healing der skal finde sted. 


Det kan lyde uforståeligt, men der kan forekomme operationer under en healing med de åndelige læger. Tjek derfor din krop, når du kommer hjem, og se om du har en rød streg der indikerer at du "været under kniven" - uden at der fysisk er skåret i dig. Det er helt fantastisk. 


Du skal derfor behandle din krop, som hvis du fysisk var blevet opereret, og give din krop den hvile som den har brug for.


Når de åndelige læger er tilstede ved en behandling, vil de oftest komme i en gruppe på 2-3 læger. Man kunne måske blive bekymret for at blive behandlet af en læge der blev uddannet i 1700 tallet, men universet er intelligent, lægerne opdaterer hinanden og du får derfor den nyeste videnskabelige behandling - helt uden fysisk narkose. 


Da videnskaben kun har eksisteret i 300 år har lægerne brug for mere end videnskab, og derfor sker der et samarbejde med de smukke og kærlige engle.  


Meditation - 1:1 eller i grupper

Meditation er nok den metode til et liv i balance som har den største enkeltstående virkning af alt, fordi du får øje på de ubalancer du måtte have i dit energifelt og i din indre bevidsthed. 


Meditation har vundet stort indpas i sundshedsvæsenet, netop fordi effekten kan måles. Her er den mest kendt under navnet mindfullness, og udføres også på en anden måde, men er et uundværligt redskab i en stressramt krop. 


At komme i kontakt med sig selv - og ikke bare sig selv, sit hjerte, men sit højere selv, kan være en udfordring. For hvordan gør man det lige?

Skal jeg sidde i lotus stilling som en anden buddha, eller må jeg ligge ned.

Skal jeg sige OM mens jeg gør det? 


Der er mange meninger. Der er gamle og der er nye. 


Jeg kan ud fra ny tids energi guide dig 1:1 trin for trin, stille og roligt, så det ikke bliver en abstrakt snak om stillinger og åndedræt, men derimod en pædagogisk tilgang, så du hele tiden har dig selv med i alt hvad vi gør.


Undervisningen gives 1:1 eller i en lille gruppe på op til 4 personer, så du kan  få startet på meditationer, som du formentlig aldrig vil leve uden når du først er kommet igang med dem. Det giver nemlig overblik, ro og indre visdom at praktisere. 


Af alle store spørgsmål her i livet har vi mennesker altid spurgt: Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra.?  Gennem meditationen vil du kunne få adgang til din indre visdom og få svarerne. Vi har alle et højere selv, med svar på både fortid, nudtid og fremtid. 


Gennem meditationen kan du få svar på alt hvad du vil vide - næsten da, men den allerstørste fordel, som jeg oplever det, er at du i din hverdag, bliver meget  mere afbalenceret og harmonisk i alt hvad du gør,  siger og tænker. 

Tidsbestilling:


info@pleroma.dk


på tlf. 60 10 63 24 - læg en besked, og jeg kontakter dig hurtigst muligt


eller via facebookÅbningstider:

Mandag til torsdag 16 - 20

Fredag fra 8 - 16


Kontakt:


Adesse:

Vesterhavsgade 31

Thorsminde

6990 Ulfborg


Email:

info@pleroma.dk


Telefon:

+45 60 10 63 24


Pleroma tilbyder:


Healing med engle


Healing med de åndelige læger


Meditation 1:1 og i små grupper


Fjernhealing


Vejledningssamtale


Lone Sivertsen er:


Uddannet Powerhealer i 2018


Uddannet i healing med de åndelige læger i 2019


Uddannet diplomsocialformidler

i 2015

Følg mig på Facebook


Copyright © All Rights Reserved