Om Pleroma


Pleroma.dk


Healing - Vejledning - Meditation

Klinik Pleroma og Lone Sivertsen

Pleroma er det sted i universet hvor alt lys udspringer fra. Da healing og formidling af denne er et samarbejde med lyset og kærligheden i universet, er navnet derfor inspireret af dette. Healing er en mere og mere ankerkendt og brugt metode til at befri os fra det som ikke tjener os. Healing er for alle, og kan læres  og bruges af alle. 


Jeg har altid været et søgende menneske som har stillet de spørgsmål der ikke rigtig var noget endegyldigt svar på. Jeg har samtidig haft en ide om at der er mere mellem himmel og jord end vi lige kunne verificere. Det er lang tid siden nu. I dag ved både vi og videnskaben meget mere om universet, og jeg er meget tiltrukket af de energier jeg ser, føler, lugter og hører, og bruger min stærke intuition, det har jeg altid gjort, men nu bruger jeg min intuition målrettet med at hjælpe dig til mere balance i dit liv.. Det er jeg umådelig glad for at jeg kan og må.


Min klinik er opstået på baggrund af en tiltrækning og fascination af hvad healing kan gøre for os mennesker, hvor fantastisk det føles at arbejde sammen med englene og andre kærlige lysvæsner, og samtidig få lov at formidle den enorme kærlighed de besidder. 


Mit eget arbejde med min egen personlige og spirituelle udvikling er en livslang læring. Jeg startede for alvor i 2016 hvor jeg begyndte at deltage i healing med engle. Det var magisk og det er det fortsat. Min rejse slutter ikke her.  


Jeg tror på at vi er her på jorden for at lære af vores erfaringer.  Og da mennesker sjældent er perfekte, så bliver vi aldrig færdige med at udvikle os, og hvis vi så tilmed vælger at se det i et positivt perspektiv, er vi på et helt gratis højskoleophold hele livet, hvis vi altså gider.


Jeg har valgt at mit liv skal være sjovt, positivt og balanceret. Det kan jeg ikke altid helt leve op til, for det handler for os alle om at træffe valg. Hvert valg har konsekvenser. Men det at være bevidst om at noget er for meget eller for lidt,  er et godt udgangspunkt for at lave om på det - hvis vi ellers tør. 


Jeg har i mit DNA en trang til at hjælpe mennesker, der på den ene eller anden måde har brug for hjælp. Det betyder derfor meget for mig hvordan jeg på den bedste måde kan hjælpe de mennersker som viser mig deres tillid. Det betyder også meget for mig at bidrage til fællesskabets velbefindende. Det smitter nemlig. Ligesom jeg selv mærker positiv eller negativ energi straks jeg træder ind i et rum, så rammes jeg også at kærligheden i mennesker, når det er den de vælger at vise. Det gør mig glad.


Ved siden af mit arbejde som healer og lyskriger, arbejder jeg i Lemvig indenfor det offentlige. Det er noget helt andet, men komplementerer hinanden godt, da det giver en god balance. 


Den formelle uddannelsesbaggrund er certificeret Power healer fra Malene Ratajczak og healer med de åndelige læger fra Hening Svanelykke samt et utal af kurser og workshops. Fagprofessionelt uddannet diplomsocialformidler og har med succes i mange år arbejdet med at rådgive mennersker med andre problemer udover ledighed. 


Jeg byder dig hjertelig velkommen 

Lone Sivertsen er bosiddende i Thorsminde, helt ud til Vesterhavet, hvor naturen er storslået og der er højt til loftet.

Tidsbestilling:


info@pleroma.dk


på tlf. 60 10 63 24 - læg en besked, og jeg kontakter dig hurtigst muligt


eller via facebookÅbningstider:

Mandag til torsdag 16 - 20

Fredag fra 8 - 16


Kontakt:


Adesse:

Vesterhavsgade 31

Thorsminde

6990 Ulfborg


Email:

info@pleroma.dk


Telefon:

+45 60 10 63 24


Pleroma tilbyder:


Healing med engle


Healing med de åndelige læger


Meditation 1:1 og i små grupper


Fjernhealing


Vejledningssamtale


Lone Sivertsen er:


Uddannet Powerhealer i 2018


Uddannet i healing med de åndelige læger i 2019


Uddannet diplomsocialformidler

i 2015

Følg mig på Facebook


Copyright © All Rights Reserved